F GP Emilia Romagna – Πρόγραμμα και τηλεοπτική κάλυψη. - www.gof1fan.eu
Home » , » GP Emilia Romagna – Πρόγραμμα και τηλεοπτική κάλυψη.

GP Emilia Romagna – Πρόγραμμα και τηλεοπτική κάλυψη.

Written By news on Πέμπτη 21 Απριλίου 2022 | 12:44 μ.μ.

Το Grand Prix της Emilia Romagna έρχεται σε μια χρονική συγκυρία που βρίσκει τη Ferrari να στρογγυλοκάθεται στην κορυφή της βαθμολογίας σε Οδηγούς και Κατασκευαστές, δίνοντας ακόμα έναν λόγο στους Tifosi να κατακλύσουν το Autodromo Enzo e Dino Ferrari και να το βάψουν στο κόκκινο.

Με την πίστα να απέχει λίγα μόνο χιλιόμετρα οδικώς από το Maranello, η Ferrari θα θέλει να συνεχίσει το σερί καλών εμφανίσεων που έχει σε Bahrain, Σαουδική Αραβία και Μελβούρνη και να κερδίσει για πρώτη φορά από το 2006 στην Imola.

Κάτι τέτοιο ωστόσο θέλει να αποτρέψει από τη μεριά της η Red Bull. Βλέποντας τα προβλήματα αξιοπιστίας να πλήττουν σφοδρά τις βλέψεις της για τον τίτλο, η Red Bull επιθυμεί όσο τίποτα άλλο μια νίκη εντός ιταλικού εδάφους, ώστε να δηλώσει με τον πιο γραφικό τρόπο πως τίποτα δεν κρίνεται από τόσο νωρίς σε ένα πρωτάθλημα. Σίγουρα, ο τρόπος να κερδίσει υπάρχει. Μπορεί η αξιοπιστία να αποδεικνύεται αχίλλειος πτέρνα για την ώρα, ωστόσο και το πακέτο RB18-Verstappen έχει τις δυνατότητες για νίκη, αλλά και η Red Bull ξέρει να κερδίζει στην Imola, πετυχαίνοντας το εμφατικά πέρυσι.

Η πίστα συνοπτικά

Το Autodromo Enzo e Dino Ferrari είναι η επιτομή της κλασσικής, old school ευρωπαϊκής πίστας. Απουσία τεράστιων ευθειών, πλάτος τόσο-όσο στα περισσότερα σημεία της πίστας και απαιτητικά, τεχνικά κομμάτι με μηδενικά περιθώρια λάθους αποτελούν τον καμβά πάνω στον οποίο θα πρέπει οδηγοί και ομάδες να σχεδιάσουν την πορεία τους το τριήμερο, με τα προσπεράσματα να μην χαρίζονται σε καμία περίπτωση.

Μια ζώνη DRS θα έχει η πίστα, στην μεγάλη ευθεία (που δεν είναι και εντελώς ευθεία) μπροστά από τα pit. Λίγο κάτω από 5 km (4909 m για την ακρίβεια) είναι το μήκος ενός γύρου, με το άθροισμά τους να είναι 63.

Με την πίστα να μην χαρακτηρίζεται από ακραία καταπόνηση και άσκηση φορτίου στα ελαστικά, η Pirelli αναμένεται να διαθέσει τις C2,C3 και C4 γόμες στους οδηγούς, δίνοντας πάτημα για ποικίλες διάφορες στρατηγικές το τριήμερο, δεδομένου και του sprint qualifying που αναμένεται να αλλάξει τα πλάνα των ομάδων αναφορικά με την παραδοσιακή διαχείριση των σετ που έχουν εντός του αγωνιστικού τριημέρου υπό τους κανονισμούς του 2022.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα

Το τριήμερο της Imola θα μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω της συνδρομητικής της Cosmote, στη συχνότητα Cosmote Sport 5 HD, ενώ και η δημόσια τηλεόραση θα καλύπτει τηλεοπτικά το Grand Prix. Οι δύο περίοδοι δοκιμών θα καλύπτονται από την πλατφόρμα Ertflix και το κανάλι Ert Sports HD, ενώ κατατακτήριες, Sprint Qualifying και αγώνας θα μεταδοθούν από την τηλεόραση και την ERT 2 HD.

Τα ωράρια του τριημέρου παρατίθενται και στην εικόνα που ακολουθεί!




Πηγή : gof1fan.gr 
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

FORMULA 1 HEINEKEN DUTCH GRAND PRIX 2023

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright 2017 - 2023 www.gof1fan.eu -
www.gof1fan.eu - Copyright 2017 - 2023 - All rights reserved.