F Η Formula 1, η FIA και η AGPC ανακοίνωσαν την ακύρωση του Grand Prix Αυστραλίας το 2020 - www.gof1fan.eu
Home » , , , » Η Formula 1, η FIA και η AGPC ανακοίνωσαν την ακύρωση του Grand Prix Αυστραλίας το 2020

Η Formula 1, η FIA και η AGPC ανακοίνωσαν την ακύρωση του Grand Prix Αυστραλίας το 2020

Written By news on Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 | 3:41 μ.μ.

Το Αυστραλιανό Grand Prix αυτό το Σαββατοκύριακο στη Μελβούρνη ακυρώθηκε. Οι ειδήσεις ακολουθούν την απόσυρση της McLaren από τον αγώνα την Πέμπτη, αφού ένα από τα μέλη της ομάδας τους εξέτασε θετικά στον κοροναϊό.

"Μετά την επιβεβαίωση ότι ένα μέλος της McLaren Racing Team έχει δοκιμάσει θετικά το COVID-19 και την απόφαση της ομάδας να αποχωρήσει από το Grand Prix της Αυστραλίας, Η Formula 1 και η FIA συγκάλεσαν τη συνάντηση των άλλων εννέα ομάδων με την επίσημη πτέρυγα της Πέμπτης το βράδυ, οι οποίες κατέληξαν με πλειοψηφία στις ομάδες ότι ο αγώνας δεν πρέπει να προχωρήσει.

"Η Formula 1 και η FIA, με την πλήρη υποστήριξη του Αυστραλιανού Grand Prix Corporation (AGPC), αποφάσισαν να ακυρώσουν όλη τη δραστηριότητα της Formula 1 για το Grand Prix της Αυστραλίας.

"Εκτιμούμε ότι αυτό είναι πολύ απογοητευτικό νέο για τις χιλιάδες οπαδούς που πρόκειται να παρακολουθήσουν τον αγώνα και όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων θα λάβουν πλήρη επιστροφή χρημάτων και μια περαιτέρω ανακοίνωση θα ανακοινωθεί εγκαίρως.


"Όλα τα κόμματα έλαβαν υπόψη τις τεράστιες προσπάθειες της AGPC, της Motorsport Australia, του προσωπικού και των εθελοντών να διοργανώσουν τον κύκλο έναρξης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIA Formula One για το 2020 στη Μελβούρνη, ωστόσο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η ασφάλεια όλων των μελών της οικογένειας Formula 1 και ευρύτερη κοινότητα, καθώς και η αμεροληψία του ανταγωνισμού έχουν προτεραιότητα. "


Πηγή: formula1.com
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

FORMULA 1 HEINEKEN DUTCH GRAND PRIX 2023

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright 2017 - 2023 www.gof1fan.eu -
www.gof1fan.eu - Copyright 2017 - 2023 - All rights reserved.