F Η ανανεωμένη Yas Marina του Abu Dhabi είναι σχεδόν έτοιμη - www.gof1fan.eu
Home » , , , » Η ανανεωμένη Yas Marina του Abu Dhabi είναι σχεδόν έτοιμη

Η ανανεωμένη Yas Marina του Abu Dhabi είναι σχεδόν έτοιμη

Written By news on Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021 | 6:45 μ.μ.

Το Yas Marina Circuit, το σπίτι του αγώνα του Abu Dhabi για την Formula 1, κοινοποίησε μια ενημέρωση σχετικά με τις αλλαγές στην πίστα για το φετινό Grand Prix.

Η πίστα θα έχει αρκετά σημαντικές αλλαγές σε πολλές στροφές με την ελπίδα να ενισχυθούν οι ευκαιρίες προσπέρασης, καθώς ο χώρος έχει φιλοξενήσει συχνά αγώνες με λίγα ή καθόλου περάσματα.

Οι αλλαγές περιλαμβάνουν την αφαίρεση του chicane των στροφών 5/6, ενώ η φουρκέτα της στροφής 7 θα ανοιχτεί. Αρκετές άλλες στροφές θα προσαρμοστούν για να επιτρέψουν μεγαλύτερες ταχύτητες, συμπεριλαμβανομένων των 17, 18, 19 και 20. Εν τω μεταξύ, οι αργές στροφές 11, 12, 13 και 14 θα αντικατασταθούν με μία στροφή, για την οποία επιβεβαιώθηκε ότι θα έχει κλήση.

Πάνω από το 50% των εργασιών έχει πλέον ολοκληρωθεί και μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω βίντεο ενημέρωσης.

Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν πολύ πριν από την ημερομηνία του αγώνα του Δεκεμβρίου, κάτι που επιβεβαίωσε πρόσφατα ο εκτελεστικός διευθύνων σύμβουλος της Abu Dhabi Motorsports Management, Saif Al Noaimi.

“Ως χώρος, εντοπίζουμε συνεχώς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να εξελιχθούμε, να διατηρήσουμε φρέσκες τις προσφορές των προϊόντων μας και να διατηρήσουμε την υποστήριξη του πιστού μας οπαδού.”

“Αυτό το πρόγραμμα, το οποίο αντιπροσωπεύει ένα εξαιρετικά σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία του Yas Marina Circuit, θα περιλαμβάνει εργασίες που εκτελούνται σε τρία ξεχωριστά τμήματα της πίστας, αυξάνοντας την ευκαιρία για τους οδηγούς να προσπεράσουν και ενισχύοντας τον ανταγωνιστικό χαρακτήρα όλων των αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού που διεξάγονται στο χώρο.”

“Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι, με την ολοκλήρωση να αναμένεται πολύ πριν από τον φετινό αγώνα και ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε τη νέα μας πίστα στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, τους επόμενους μήνες”.







Πηγή: f1fan.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

FORMULA 1 HEINEKEN DUTCH GRAND PRIX 2023

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright 2017 - 2023 www.gof1fan.eu -
www.gof1fan.eu - Copyright 2017 - 2023 - All rights reserved.