F Ο Ross Brawn σε μια δύσκολη μέρα στο Spa, η λαμπρότητα του Russell, και προσβλέπει στην επιστροφή της F1 στο Zandvoort - www.gof1fan.eu
Home » , , , , , » Ο Ross Brawn σε μια δύσκολη μέρα στο Spa, η λαμπρότητα του Russell, και προσβλέπει στην επιστροφή της F1 στο Zandvoort

Ο Ross Brawn σε μια δύσκολη μέρα στο Spa, η λαμπρότητα του Russell, και προσβλέπει στην επιστροφή της F1 στο Zandvoort

Written By news on Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021 | 8:41 μ.μ.

Η Formula 1 είδε το συντομότερο Grand Prix της μετά από καταρρακτώδη βροχή που χτύπησε το Spa την Κυριακή, με τον Max Verstappen να παίρνει τη νίκη από την αρχή καθώς απονεμήθηκαν οι μισοί πόντοι επειδή πολύ λιγότερο από το 75% του αγώνα.

 ολοκληρώθηκε. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Formula 1, Motorsport, Ross Brawn συζητά τα βασικά σημεία συζήτησης από το Βέλγιο…

 

Προκλητικές συνθήκες σε μια δύσκολη μέρα

Αισθάνομαι τρομερά για τους οπαδούς, οι οποίοι εμφανίστηκαν χιλιάδες και αντέδρασαν στις υγρές συνθήκες στις κερκίδες για να υποστηρίξουν τους ήρωές τους. Έδειξαν τέτοια αφοσίωση και δεν θα ξεχάσουν ποτέ αυτό το Σαββατοκύριακο.

 

Δυστυχώς, ο καιρός λειτούργησε εναντίον μας. Ήταν αμείλικτος. Η FIA προσπάθησε ό, τι μπορούσε, στέλνοντας τα αυτοκίνητα δύο φορές πίσω από το Ασφαλές για να εκτιμήσουν τις συνθήκες. Το πρόβλημα δεν ήταν τόσο η ένταση της βροχής, όσο η συνέπεια που οδήγησε σε πολύ κακή ορατότητα.


Είναι αρκετά σπάνιο να δούμε ένα Σαββατοκύριακο όπου ο καιρός ήταν τόσο έντονος, σταθερά. Καταβλήθηκε κάθε προσπάθεια για να ξεκινήσει ο αγώνας με ασφάλεια και κανονικά, υπάρχει ένα παράθυρο όταν μπορείτε να φέρετε το αυτοκίνητο ασφαλείας, αλλά αυτό δεν ήταν δυνατό.

 

Στο τέλος της ημέρας, η ασφάλεια έρχεται πρώτη. Και δεν ήταν αρκετά ασφαλές για να συνεχίσουμε τον αγώνα. Έτσι, η FIA έκανε   ό,τι καλύτερο μπορούσε σε πολύ δύσκολες συνθήκες, τις οποίες δεν έχουμε δει εδώ και δεκαετίες.

 

 

Απονεμήθηκαν πόντοι H alf. Δεν είναι ιδανικό, αλλά αν δεν μπορείτε να επιβραβεύσετε κάποιον για τον αγώνα, επιβραβεύστε τον για τη γενναιότητα στην πρόκριση. Ένας γύρος όπως έκανε ο Τζορτζ Ράσελ στην πρόκριση ελλείψει πλήρους αγώνα θα πρέπει να ανταμειφθεί. Όπως λέω, δεν είναι ιδανικό, αλλά είναι εκεί που βρισκόμαστε. Ο καιρός απλώς δεν ήταν στη γωνιά μας την Κυριακή.

 


Ο Ράσελ λάμπει για άλλη μια φορά

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο George Russell έχει ένα φανταστικό ταλέντο. Το είδαμε πολύ στη Williams και το είδαμε ενισχυμένο στη Mercedes, όταν υποστήριξε τον Lewis Hamilton στο Grand Prix του Sakhir πέρυσι.

 

Η απόδοση του Γιώργου μου θύμισε πολύ τον Φερνάντο Αλόνσο όταν οδήγησε σε ένα υγρό Spa για το Minardi το 2001. ήταν πολύ εντυπωσιακός σε ένα αυτοκίνητο που προφανώς δεν ήταν στη δουλειά του. Σε αυτές τις συνθήκες, η αναλογία οδηγού προς αυτοκίνητο αλλάζει - και το είδαμε με τον Γιώργο το Σάββατο.

 

Δεν έχει αυτοκίνητο πρώτης γραμμής, αλλά σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες στην πρόκριση, χτυπούσε ανθρώπους με πολύ καλύτερα αυτοκίνητα από ό, τι είχε. Κατά τη γνώμη μου, υπάρχει μόνο μία απόφαση για τη Mercedes το επόμενο έτος όσον αφορά τη δεύτερη θέση.

 

Δέκα ακόμη αγώνες για να γευτείτε

Αυτό το Σαββατοκύριακο, ανακοινώσαμε ένα αναθεωρημένο ημερολόγιο για το υπόλοιπο του 2021, το οποίο θα δει την καμπάνια να έχει ρεκόρ 22 αγώνων.

 


Σε μια χρονιά που αποδεικνύεται εξίσου προκλητική και, από κάποιες απόψεις πιο προκλητική, η απόκτηση αυτού του είδους ημερολογίου είναι εξαιρετικά εξαιρετική. Σημαίνει τεράστια δέσμευση από όλους για την επίτευξή του. Πρέπει να σεβαστούμε τη δέσμευση που θα αναλάβει ο καθένας για να το κάνει, καθώς θα είναι δύσκολο.

 

Θα αγωνιστούμε σε μερικά υπέροχα μέρη, παρουσιάζοντας ένα υπέροχο σόου. Είναι ένα ημερολόγιο που πιστεύουμε ότι μπορούμε να παραδώσουμε και ένα που θα σημαίνει ότι έχουμε ένα άλλο σημαντικό κεφάλαιο σε αυτό το πρωτάθλημα. Έχουμε δει μια συναρπαστική μάχη στο πρώτο μισό του έτους και έχουμε ακόμα 10 αγώνες για να γευτούμε.

 

Η μάχη του Χάμιλτον v Verstappen είναι έτοιμη

Η νίκη του Μαξ στο Βέλγιο είναι μια μικρή ώθηση για εκείνον και τη Red Bull, οι οποίες δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έφτασαν στο Spa μετά από δύο πολύ σκληρούς αγώνες.

 

Μπορούμε να συζητήσουμε το περιστατικό μεταξύ του Λιούις και του Μαξ στο Σίλβερστοουν, αλλά δεν υπήρξε συζήτηση στην Ουγγαρία - για να βγάλει τον Μαξ έτσι στην πρώτη γωνία είναι καθαρή κακή τύχη, που θα συμβεί μία ή δύο φορές το χρόνο.


Κάθε μάχη πρωταθλήματος φρενάρει και κυλά. Ελπίζω ότι μπορούμε τώρα να κάνουμε 10 αγώνες όπου σκοράρουν τόσο ο Μαξ όσο και ο Λιούις και μπορούμε να τους δούμε να μάχονται για το προβάδισμα. Όταν ένας οδηγός νοκ άουτ ή αποτύχει, χαλάει τη μάχη.

 

Ο Max πρόκειται να απολαύσει κάποια επιπλέον υποστήριξη στο Zandvoort αυτό το Σαββατοκύριακο. Είναι ένας αγώνας που ανυπομονώ πολύ. Ο υποστηρικτής έχει καταβάλει τεράστια προσπάθεια για να πραγματοποιήσει την εκδήλωση και έκανε μαζικές τροποποιήσεις στην πίστα.

 

Αναμφίβολα θα είναι μια θάλασσα πορτοκαλιού - αλλά ο Lewis είχε τεράστια υποστήριξη στο Silverstone. Είναι υπέροχο να βλέπεις ένα τέτοιο πάθος για το άθλημά μας.




Πηγή: formula1.com
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

FORMULA 1 HEINEKEN DUTCH GRAND PRIX 2023

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

 


Copyright 2017 - 2023 www.gof1fan.eu -
www.gof1fan.eu - Copyright 2017 - 2023 - All rights reserved.